Calificarea angajaților din industrie și servicii - Un pas înainte

Operator in industria zaharului si produselor zaharoase

 

Operator in industria zaharului si produselor zaharoase

Bomboniera SRL

In anul 2004 a fost infiinata, in cadrul firmei SAFF TRADING, fabrica de caramele din Bragadiru cu o capacitate de 30 tona/luna si a inceput producerea de caramele. Urmare a cresterii cererii pentru produsele noastre, in anul 2005 a inceput un program ambitios ce a vizat atat cresterea si modernizarea capacitatii de productie, cat si diversificarea produselor si implementarea si acreditarea ISO 22000 / HACCP. Astfel, capacitatea a crescut la 90 tone/luna, de asemenea sortimentatia s-a diversificat, ca si modalitatile de ambalare. Atenti la cerintele consumatorilor, in 2008 am demarat investitia intr-o linie de fabricatie a bomboanelor (dropsurilor) iar in Ianuarie 2009 am pus in functiune cea mai moderna linie de fabnricatie din Romania, cu o capacitate de 300kg/ora (170 tone/luna). Aceasta linie este automata si permite obtinerea dropsurilor mono- si bicolore, precum si a dropsurilor umplute. Calitatea produselor a fost recunoscuta si de clienti din Olanda, Germania, Ungaria, Macedonia si Kosovo, exporturile urmand a atinge 20% din capacitatea fabricii.

BOMBONIERA este dedicata producerii bomboanelor si caramelelor care indulcesc viata pricipalului grup de consumatori, copiii. Dorim sa fim o companie profitabila pentru actionari si pentru a finanta noi investitii si continua imbunatatire a calitatii produselor. De asemenea, dorim sa avem un climat de lucru prietenos, onest si creativ, care respecta diversitatea, ideile noi si munca intensa.

Caramelele si dropsurile Cipi sunt obtinute dupa retete traditionale, in care cele mai bune ingrediente se impletesc perfect pentru a le oferi o calitate de exceptie. Bomboanele fructate se revarsa intr-un curcubeu de culori si arome de fructe proaspete – capsuni, fructe de padure, portocale, lamaie si visine. Laptele praf natural si cea mai fina pudra de cacao imbogatesc gustul deosebit al caramelelor cu lapte si cacao iar extractul natural de menta da un gust proaspat si racoritor.

Savoarea bomboanelor Cipi, varietatea bogata, precum si diversitatea modurilor de prezentare le fac o alegere delicioasa pentru consumatorii de toate varstele.

 

Apollo 13 SRL

Cofetaria Talla a luat fiinta in anul 2001 si inca de la inceput, cofetarii au fost formati si instruiti de catre un maestru cofetar international cu o vasta experienta in domeniu, acumulata in unele dintre cele mai luxoase hoteluri din Orientul Mijlociu si Europa.

     In cadrul laboratorului se executa produse folosindu-se retete de cel mai inalt standard, acestea fiind realizate in mare parte din produse naturale.

 

TIP TOP

Societatea Comerciala TIP - TOP FOOD INDUSTRY activeaza din anul 1993, fara intrerupere pana in prezent, avand ca obiect productia si comercializarea produselor de cofetarie, patiserie, catering, precum si biscuiti, prin reteaua de magazine proprii cat si prin distribuitori, avand un numar de peste 500 salariati.

In prezent, dispunem de propria retea de transport prin care asiguram distributia produselor noastre catre locatiile Tip Top, precum si la locatiile clientilor. De asemenea, prin folosirea ambalajelor special concepute pentru transport, garantam calitatea produselor noastre precum si cantitatea solicitata.

Toate produsele noastre, designul acestora si al ambalajelor sunt marci inregistrate la Oficiul de Stat pentru inregistrarea Marcilor.

Incepand cu anul 2005 TIP TOP FOOD INDUSTRY a derulat un program de restructurare si adaptare rapida la cerintele si reglementarile impuse de aderarea la Uniunea Europeana.

 

Heidi Chocolats SA

Heidi Chocolat este în prezent unul dintre brandurile preferate de ciocolată premium, produsele sale fiind exportate in 35 de pieţe  străine, pe 6 continente.

Creşterea sa pe aceste pieţe este rezultatul unei combinaţii de succes între lansarea noilor linii de produse de la Heidi, care disting brandul ca un inovator în termen de produse şi reţete, şi campania sa de comunicare, care include o nouă identitate vizuală.

În prezent, compania are mai mult de 300 de angajaţi şi se extinde constant în noi teritorii din toata lumea.

 

Edrinks.ro SRL

In octombrie 2006 s-a finalizat procesul de rebranding prin care compania PETROMETAL CO 96 si-a modificat denumirea in EDRINKS.RO.

Grupul de firme "PETROMETAL" si-a inceput activitatea in 1993 in domeniul afacerilor cu produse petroliere si vanzarea produselor metalice feroase si neferoase. In 1995, cu ocazia deschiderii la Blaj a primei fabrici din Romania a firmei INTERBREW Belgia, a fost livrata pacura cu ajutorul careia primele sticle de Bergenbier au iesit de pe linia de imbuteliere.

Acesta a fost un punct de referinta pentru ceea ce avea sa urmeze, astfel fara planuri prealabile in aproape un  an de zile de parteneriat obiectul principal de activitate al firmei PETROMETAL s-a schimbat, axandu-se pe distributia de bere. A fost un act de curaj si incredere in viitor si cu toate ca a fost o intimplare, aceasta circumstanta a fost ulterior tratata consecvent, corect si perseverent astfel am reusit sa crestem cifra de afaceri an de an.

Sediul principal se muta la adresa din B-dul Iuliu Maniu nr. 15 in anul 1999. Se face trecerea de la operatiunile de incarcare si descarcare manuala la manevrarea mecanizata a marfurilor prin achizitia primelor motostivuitoare.