Calificarea angajaților din industrie și servicii - Un pas înainte

Operator in industria uleiului

SC ARGUS SRL

       

  Fabrica de ulei «Argus » a fost infiintata in 1943 sub denumirea S.A.R. ARGUS.
In 1968 s-a inceput o noua investitie pentru construirea unei fabrici moderne cu capacitate mai mare. Cele doua unitati au functionat impreuna pana in 1980 cand vechea unitate a fost dezafectata.

Ne propunem:

•  Cresterea eficientei economice prin planificarea si utilizarea maximala a tuturor resurselor societatii pentru a atinge si mentine calitatea si siguranta produselor pe care le furnizam, la un cost optim, fara a afecta cerintele Sistemelor de Management Integrate (Calitate, Mediu si Siguranta Alimentului);

•  Satisfacerea cerintelor clientilor, a standardelor, prescriptiilor, specificatiilor obligatorii, a actelor normative si legislatiei in vigoare, inclusiv alte cerinte aplicabile aspectelor de mediu ale activitatilor si produselor noastre.

  • responsabilitatea in realizarea conformitatii cu politica integrata a societatii, cu procedurile si cerintele sistemelor de management integrate  stabilite;
  • identificarea, evaluarea si tinerea sub control a pericolelor referitoare la siguranta alimentului;
  • respectarea cerintelor: clientiilor, legale si de reglementare, autoritatiilor si ale organizatiei însasi;
  • reducerea impactului proceselor asupra mediului;
  • mentinerea certificarii si imbunatatirea continua a Sistemelor de Management Integrate.

 

SC ATIFCO INTERNATIONAL SA

 

            Infiintata in anul 1993, ca filiala a ATIFCO LTD EGIPT, S.C. ATIFCO INTERNATIONAL S.A. are ca principal domeniu de activitate productia, ambalarea si distributia produselor alimentare. Pentru a preintampina orice neajunsuri ce ar duce la alterarea sau deteriorarea produselor, depozitarea se face pe europaleti, in spatii care ofera conditii optime de temperatura si umiditate. Compania dispun de doua spatii de depozitare si stocare cu suprafata de 2000mp respectiv 2500mp.

 

SC BIO MANIA SRL

 

Lansat in decembrie 2008pionier in comertul online din Romania al produselor bio, www.biomania.ro este magazinul online cu cea mai mare gama de produse bio - produse bio de baza (ulei, faina, zahar), paste si sosuri bio, fructe si legume bio, cereale bio, lapte bio, alimente bio fara gluten, alimente dietetice, cosmetice bio, produse bio pentru curatenia casei, produse bio pentru ingrijire, mult apreciatele produse bio pentru copii (piureuri bio si sucuri bio de fructe, biscuiti bio, cosmetice bio), jucarii ecologice, carti de specialitate.

 

3 motive sa alegi bio

1. Gustul alimentelor este natural: deoarece in crestere sau preparare nu se folosesc pesticide, tehnici de modificare genetica, compusi chimici sau aditivi alimentari.

2. Legumele si fructele bio sunt mai nutritive decat cele conventionale: acestea contin cu 65% mai multe vitamine si antioxidanti decat cele gasite in comert.

3. Ai grija de sanatatea ta: alegand o alimentatie bazata pe hrana bio influentezi in mod pozitiv sanatatea ta si a copilului tau.

 

SC SAATEN UNION SRL

 

SAATEN-UNION a fost fondata in 1965 prin asocierea a sapte intreprinderi mijlocii din domeniul producerii plantelor, cu mai mult de 100 de ani de experienta in spate. Compania noastra pune la dispozitia tuturor zonelor agricole din Europa seminte de soiuri sanatoase si eficiente energetic. Secretul succesului nostru se bazeaza pe experienta noastra practica, pozitia de lider in tehnologie si pe gama genetica, de neegalat, ce cuprinde mai mult de 40 de soiuri de cereale.

 

Partenerii SAATEN-UNION sunt la randul lor implicati activ in agricultura. Rezultatul experientei lor practice, de zi cu zi, il reprezinta dezvoltarea soiurilor ce indeplinesc cele mai inalte asteptari pentru agricultura. O retea de testare, unica la nivel european, este disponibila crestatorilor SAATEN-UNION pentru a-i sprijini sa ofere un soi potrivit pentru orice conditi de crestere a plantelor.

 

SC COMAX M&M SRL

 

         Firma  SC COMAX M&M SRL se ocupa cu vanzarea en detaille si en gross alimente, oua, carne de pui refrigerata,  congelata conserve din carne, conserve din legume, zahar, ulei de floarea soarelui (100% natural - produs fabricat fara solventi chimici), cafea, lipie libaneza.