Calificarea angajaților din industrie și servicii - Un pas înainte

Comerciant vanzator marfuri alimentare

 

CARREFOUR

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : hipermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati. 
              Carrefour opereaza in prezent in Romania 3 formate de magazine: 

·         24 de hipermarketuri Carrefour

·         59 de supermarketuri Carrefour Market

·         8 magazine de proximitate, de tip franciza, Carrefour Express Angst: „Un prieten aproape de tine!”

             Conceptul de hipermarket a fost inventat de Carrefour acum 40 de ani in Franta si Carrefour este primul care a adus acest concept in Romania, in 2001, punand bazele pietei de retail. Industria retailului a adus schimbari majore atat in productie si distributie cat si in obiceiurile de consum ale oamenilor. Carrefour poate fi considerat unul dintre pionerii noii piete create in Romania, piata, care a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult jucand un rol semnificativ in economia tarii. Piata de retail in care brandul Carrefour se inscrie este una foarte dinamica, preferintele consumatorilor fiind din ce in ce mai variate, iar acestia din ce in ce mai exigenti. 
             Carrefour reprezinta calitatea atat in materie de produse proaspete, produse alimentare sau non alimentare cat si in materie de servicii. Paleta larga de produse, aproximativ 50.000 in hipermarketuri si serviciile diverse, toate la preturile cele mai bune de pe piata au evidentiat valoarea brandului asociindu-l cu diversitate - "totul sub acelasi acoperis", calitate si promptitudine. 

 

Mega Image

            Fondata in 1995,  Mega Image este una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza pe trei continente. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

            In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.

           Compania detine in prezent pe piata locala doua formate de magazine: Mega Image si Shop& Go.

           La finalul anului 2011, Mega Image este considerat unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti. Reteaua cuprindea 105 magazine.

           Prin investitii permanente in tehnologii performante, cum ar fi cuptoare pentru produse de panificatie, rotisoare de ultima generatie, noi tipuri de rafturi pentru o expunere cat mai eficienta a produselor, Mega Image va continua sa se focuseze pe calitate, diversitate si preturi avantajoase, pe dezvoltarea si remodelarea magazinelor sale pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai placuta clientilor.

            SELGROS

Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului Fegro/Selgros Germania, cu sediul în Neu Isenburg, lângă Frankfurt. Concernul a fost înfiinţat în 1989 prin fuziunea grupurilor comerciale Fegro şi Selgros şi deține în prezent 82 de magazine, 44 în Germania, 14 în Polonia, 5 în Rusia şi 19 în România.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 19 magazine în România. Suntem apreciați în primul rând de clienţii profesionişti, care găsesc în magazinele noastre tot necesarul pentru afacerea lor. Oferim zilnic un sortiment bogat şi diversificat, calitate înaltă la preţuri avantajoase și servicii excelente. Cu alte cuvinte, soluții eficiente pentru afaceri profitabile.

 

Magazinele noastre funcţionează în sistem cash & carry, o formă de comerţ en-gros cu autoservire, pe bază de legitimație, în care clientul îşi alege produsele, le achită şi le transportă la locul afacerii sale, pentru a le folosi ca și consumabile sau a le revinde.

 

Fiecare magazin Selgros din Romania pune la dispozitia clientilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food şi peste 17.000 de articole Non-Food. Suprafața de vânzare standard a magazinelor noastre este de 10.000 de metri pătrați. Fiecare magazine dispune de parcare cu 500-700 de locuri, parțial acoperite.

 

SC Palladium COM SRL

Firma Paladium Com S.R.L are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de fainuri, zahar, carne, mezeluri, pui, conserve, dulciuri, bauturi alcoolice, sucuri, apa minerala, plata, paste fainoase, condimente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Paladium Com S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.

·         Domeniu de activitate: Comert cu amanuntul in magazine, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.

·         Vanzari, in magazine, de marfuri diverse, in care predominante sunt cele alimentare, bauturile si produsele din tutun. Acest tip de activitati se desfasoara in general in magazine denumite "Magazine generale alimentare", care au ca principal obiect de activitate, vanzarea bunurilor de bacanie, precum si a altor tipuri de marfuri cum sunt: cosmetice, articole electrocasnice, articole de fierarie, imbracaminte etc.

 

 

Cristin NL Impex S.R.L.

Firma Cristin Nl Impex S.R.L. are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de paste fainoase, peste proaspat, iaurt, branzeturi, conserve, alimente congelate, dulciuri, condimente. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

 

SBC Initial International S.R.L.

Comert cu amanuntul in magazine, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.

Vanzari, in magazine, de marfuri diverse, in care predominante sunt cele alimentare, bauturile si produsele din tutun. Acest tip de activitati se desfasoara in general in magazine denumite "Magazine generale alimentare", care au ca principal obiect de activitate, vanzarea bunurilor de bacanie, precum si a altor tipuri de marfuri cum sunt: cosmetice, articole electrocasnice, articole de fierarie, imbracaminte etc.

SBC Initial International S.R.L, a fost fondata in 1991 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. In cadrul companiei SBC Initial International S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.