Calificarea angajaților din industrie și servicii - Un pas înainte

Parteneriate

 

Incepând cu luna aprile 2012 - L11 din cadrul proiectului, „Mergi mai departe, califică-te pentru un viitor mai bun!”,  va incepe activitatea de incheiere a acordurilor de parteneriat cu agenţii economici.

Va aşteptăm sa revizitaţi pagina pentru detalii suplimentare!

 

Operator in industria de medicamente si produse cosmetice

 

SC LAROPHARM SRL

 

Laropharm este una dintre cele mai noi şi moderne fabrici de medicamente din România înfiinţat în 2001 şi certificată GMP încă de la începutul activităţii sale. Activitatea companiei este structurată în două direcţii:

 • producţia proprie de medicamente;
 • producţia sub contract.

        Pe piaţa internă, Laropharm s-a remarcat ca producător de medicamente cu prescripţie medicală şi OTC-uri cu o oferta de peste 60 de produse în fabricaţie care acoperă întreaga arie terapeutică. Portofoliul medicamentelor este completat de o gamă diversificată de suplimente alimentare pe baza de vitamine, substanţe minerale şi extracte din plante sau de origine animală.

        Datorită facilităţilor existente si personalului cu un înalt grad de calificare, Laropharm şi-a concentrat activitatea şi către outsourcing devenind beneficiar de contract atât pentru piaţa internă cât şi pentru cea externă.

 

SC INFOMED FLUIDS SRL

 

Infomed Fluids este o companie în plină ascensiune, specializată în producerea şi comercializarea produselor farmaceutice destinate terapiilor parenterale şi medicinei de urgenţă.

   Produse

           Datorită experienţei şi profesionalităţii sale în sectorul soluţiilor perfuzabile, Infomed Fluids este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii parenterale de mic si mare volum de pe piaţa medicală din România.
           Înlocuitori de plasmă, antibacterieni de uz sistemic general, inductori de diureză osmotică, antibiotice, soluţii cu acţiune în terapia ficatului, soluţii pentru nutriţia parenterală, sunt doar câteva din produsele fabricate de noi.

 

SC HOFINGAL IMPORT-EXPORT SA

 

A fost infiintata in anul 1990 si s-a impus pe piata romaneasca drept unul din principalii furnizori de produse naturale din Romania. Aflat permanent in proces de imbunatatire, Hofigal produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri.

Toate liniile de fabricatie indeplinesc cerintele G.M.P (Good Manufacturing Practice & Buna practica de  fabricatie) si laboratoarele de control al calitatii fizico-chimic si microbiologic indeplinesc cerintele prevazute in Farmacopeea Europeana si alte farmacopei de circulatie internationala. Hofigal este o companie remarcabila pentru atentia deosebita si rezultatele unei activitati concentrate de cercetare si dezvoltare.

In anul 2003 HOFIGAL a deschis Centrul de Terapie Naturala "ALEXANDRA" la BREAZA / Prahova, intr-un climat montan situat pe soseaua catre Sinaia-Busteni-Predeal. Intr-o regiune splendida cu izvoare naturale si aer proaspat, departe de poluarea marilor orase, exista posibilitatea refacerii starii de sanatate si buna dispozitie prin respect pentru NATURA si remediile sale miraculoase.

In anul 2006, HOFIGAL a deschis Centrul medical "HOFIMED" in Bucuresti. La acest centru, se folosesc in special metode de diagnostic si tratament care contribuie la stimularea fortelor proprii de refacere si autovindecare a organismului si care nu produc reactii adverse. Prin aceste metode se incearca tratarea omului bolnav si nu a bolii.

 

SC ARENA GROUP S.A

 

Infiintata in anul 1993 si fara a beneficia de atuul traditiei, Arena Group S.A. este o companie recunoscuta in Romania datorita calitatii deosebite a produselor si serviciilor sale, calitate aliniata permanent cerintelor legislatiei romanesti si reglementarilor Uniunii Europene, sustinuta printr-o activitate la standard GMP , printr-un Sistemul de Management al Calitatii, în care se îmbina conceptele referitoare la Asigurarea Calitatii, Buna Practica de Fabricatie si Controlul Calitatii.  Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de medicamente, suplimente nutritive, medicamente pe baza de plante medicinale, ale caror principale avantaje sunt calitatea si pretul. Structura companiei noastre, dotarile de care dispunem, flexibilitatea si diversitatea produselor si serviciilor noastre, ne permit adaptarea continua la schimbarile si cerintele pietei din Romania.

Doar in 15 ani de activitate, Arena Group S.A. a atins o cifra de vânzari de 12 milioane euro (2008), un portofoliu de 127 de produse înregistrate în România,  Ungaria, Republica Moldova, Macedonia si un numar de 200 de angajati.
Aproximativ 35% din valoarea vânzarilor Arena Group S.A., în piata româneasca, este realizata prin propria retea de distributie, restul provenind de la distribuitorii nationali. Distributia societatii noastre, alcatuita din 4 filiale, asigura livrari directe unui numar de 1500 farmacii si 80 spitale.

Datorita calitatii produselor sale Arena Group S.A. este prezenta si pe piete externe cu mai bine de 20% din portofoliu. Prezenta cea mai activa este în tari ca: Germania, Republica Moldova, Ungaria, Macedonia. Cele trei domenii de activitate pe care le abordeaza : productie, distributie si cercetare, fac din Arena Group S.A. o companie solida, cu un potential si o perspectiva de dezvoltare la nivelul marilor companii farmaceutice.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate conform unor planuri  anterior stabilite, iar echipa noastra este orientata spre rezultate si actioneaza cu un inalt profesionalism pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Arena Group S.A., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

 

SC PAPILLON LABORATOIRES COSMETIQUES  S.R.L.

 

Papillon Laboratoires Cosmetiques este o firma specializata in fabricarea produselor cosmetice. Astazi, fabrica este dotata cu linii de fabricatie moderne , performante cu capacitate de productie flexibila si laborator propriu de cercetare, testare si verificare exigenta a calitatii produselor.

Suntem cu totii lideri de opinii, fiecare in domeniul lui de activitate, si avem o profunda dorinta de a imbunatati permanent rezultatele muncii noastre. Avem o clara viziune asupra directiei in care ne indreptam fapt care a condus la succesul obtinut pana in prezent pe piata romaneasca.

Departamentul Vanzari care reuneste o echipa omogena de profesionisti , bine instruiti si motivati, echipa care a reusit sa cucereasca rafturile celor mai importante puncte de vanzare si nu in ultimul rand sa obtina un succes rasunator in piata. Departamentul Cercetare Dezvoltare este locul unde componente cum ar fi creativitatea, imaginatia, cunostiintele, experienta indelungata si ingredientele sunt atent selectate si se mixeaza dupa retete originale. 

Produsele Papillon sunt rezultatul multor ore de munca, incercari, testari, evaluari, toate incepand cu o laborioasa munca de documentare!

Acesta este locul in care informatiile din piata se combina cu visele, ideile si aspiratiile echipei noastre, pentru ca povestea produselor Papillon Laboratoires Cosmetiques sa prinda viata. În urma unor investitii substantiale, Papillon Laboratoires Cosmetiques dispune de o unitate moderna de productie, cu o capacitate flexibila si laborator propriu de cercetare, testare si verificare exigenta a calitatii produselor. Papillon Laboratoires Cosmetiques are o puternica retea de distributie, acoperind la nivel national peste 10.000 de puncte de vânzare.

 

Electronisti

 

SC FORCE GUARD DINAMIC SERVICES SRL

 

Pentru a ne diferentia serviciile oferite, fata de alte firme in domeniul pazei si securitatii private, FORCE GUARD se asigura ca agentii de securitate au fost instruiti cu privire la conceptul de 'imagine' pe care clientii nostrii il promoveaza in afaceri, astfel incat sa se evite publicitatea negativa care poate afecta relatia beneficiarilor serviciilor noastre cu clientii lor. De aceea tinuta de lucru este intotdeauna in stare foarte buna, ingrijita iar procedurile de interventie pentru diferite situatii sunt analizate si insusite de catre agentii firmei noastre, in cadrul cursurilor de pregatire care se desfasoara constant la sediul firmei. 

FORCE GUARD - isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003 modificata de Legea nr. 40/2010, avand ca principal obiect de activitate paza obiectivelor, bunurilor si valorilor.

FORCE GUARD - furnizeaza servicii complete de securitate: paza si protectie cu agent de paza, interventie rapida, monitorizare prin dispecerat propriu, escorta, consultanta.

 

RADET

 

RADET Bucuresti este cel mai mare furnizor de apa calda si încalzire în sistem centralizat din Romania.            

RADET - Bucuresti are ca obiect de activitate transportul, producerea, distributia si furnizarea de energie termica, pe baza de licente, conform legii. Complementar, desfasoara si alte activitati pentru sustinerea obiectului de activitate, in conformitate cu statutul propriu si cu legislatia in vigoare (mentenanta echipamente, remediere avarii aparute in sistem, proiectare, IT etc.).

Misiunea RADET - Bucuresti este de a asigura confortul la standardele nationale in vigoare prin servicii de calitate la preturi avantajoase. Folosind tehnologie moderna si ecologica, valorificam potentialului uman si diversificam serviciile astfel incat sa fim lider de piata.

RADET Bucuresti face parte din elita companiilor de încalzire centralizata, atât în ceea ce priveste patrimoniul cât si în ceea ce priveste cantitatea de energie termica furnizata clientilor.

Sistemul de termoficare al municipiului Bucuresti se prezinta ca un ansamblu de instalatii termoenergetice bine definit prin care se asigura încalzire si apa calda de consum.

Sistemul de alimentare centralizata cu energie termica din orasul Bucuresti cuprinde:

 • - unitati de producere;
 • - retea de transport a apei fierbinti pentru sistemul de termoficare;
 • - retea de distributie a agentului termic secundar pentru prepararea apei calde de consum si asigurarea incalzirii;
 • - puncte si module termice, cu instalatiile si utilajele aferente.

 

SC EKSEN LOJISTIC S.R.L.

 

Eksen Logistica s-a infiintat in anul 2007 avand ca obiectiv transportul international de marfa. In anul 2009 s-a extins şi efectueaza transporturi maritime şi aeriene.

Contactele şi colaborarile solide cu un nr mare de transportatori verificati, ne dau posibilitatea de a asigura ın conditii de siguranta şi eficienta transportul rutier, naval şi aerian ın regim complet- grupaj( partial ) intern-international şi comunitar.

 

SC AFRISO EURO INDEX S.R.L

 

Din 1869 producem in Germania aparatura de masura si control.
Gama de produse s-a extins continuu, iar in prezent oferim solutii de cea mai inalta calitate pentru masurare, control si supraveghere in domeniul incalzirii, industriei si protectiei mediului.

Pornind de la productia de termometre din sticla, in cativa ani s-a dezvoltat o larga paleta de produse, cuprinzand si termometre speciale pentru industria chimica. Localitatea Schmiedefeld si-a legat astfel numele de termometrele din sticla, ce vor cunoaste in perioada urmatoare o raspandire mondiala.

 

SC FRESH AIR S.R.L.

 

Cu o experienta de peste 16 ani in domeniul instalatiilor si echipamentelor de incalzire, ventilatie, aer conditionat si refrigerare, societatea Fresh Air poate fi considerata unul dintre liderii de piata din domeniul HVAC-R din Romania.

Fiind distribuitor exclusiv sau preferential pentru companii de renume precum York - Johnson Controls, Wolf - Heiztechnik, Emerson - Liebert Hiross, Hoval, Thermoscreens, P3Ductal, TSI Instruments, Negarra, Samsung, Klima Oprema si Fita Teknik, compania Fresh Air reprezinta un etalon in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite.

Cei peste 80 de specialisti din cadrul companiei Fresh Air pot asigura la cel mai inalt nivel servicii de consultanta, proiectare, comercializare, executie si montaj, punere in functiune pentru beneficiari din intreaga tara si din strainatate, lista noastra de referinte reprezentand cea mai buna carte de vizita.

 

Frigotehnisti

 

SC ROMAR ELECTRIC SRL

 

SC Romar Electric SRLa fost infiintata in anul 2006 cu capital romanesc integral privat avand ca domeniu principal de activitate proiectarea si fabricatia de tablouri electrice,comercializarea componentelor electrice precum si montajul instalatiiler electrice de joasa tensiune.

Calitatea produselor noastre asigura clientilor nostrii siguranta marita in exploatarea, evitarea intreruperilor si disfunctionalitatilor instalatiilor deservite , montaj si racordare usoara si nu in ultimul rand estetica deosebita.

Societatea se bucura de prestigiu pe piata romaneasca , datorita preocuparii permanente pentru calitatea la standarde recunoscute international precum si dorinta de continua dezvoltare. Echipele noastre, formate din ingineri specialisti si electricieni, sunt in masura sa realizeze orice tip de montaj. Seriozitatea si profesionalismul sunt puncte forte ale echipei noastre fapt demonstrat de calitatea lucrarilor executate.

 

SC AVI COMPACT SRL

 

Lansata in 2003, compania Avi Compact s-a angajat intotdeauna profesional, calitativ si inovativ in fata clientilor sai, furnizand solutii integrate de instalatii, acestea cuprinzand activitati de proiectare, importul echipamentelor si executia lucrarilor, precum si mentenanta lucrarilor de profil.

Echipa Avi Compact are o vasta experienta intre 3-16ani in domeniul instalatiilor de incalzire si ventilare-climatizare, membrii acesteia avand cursuri de pregatire speciala efectuate atat in tara, cat si in strainatate.

Componenta echipei Avi Compact este alcatuita din ingineri si tehnicieni, personal muncitor (frigotehnisti, instalatori, electricieni, etc) si personal auxiliar.

Activitatea companiei Avi Compact este impartita in trei domenii, avand o gama completa de servicii:

- constructor general, ce implica studii de solutie, consultanta tehnica, consultanta in proiectare, avizare de proiecte, autorizari ISCIR centrale termice, montaj complet pentru echipamentele livrate;

- distributie: import si distributie de echipamente pentru instalatii;

- mentenanta (service autorizat de producator), implicand asistenta tehnica la montaj, garantie si service postgarantie pentru instalatii de climatizare, ventilare si instalatii de incalzire centrala.

Adresandu-se tuturor catergoriilor de clienti (corporate si individuali), Avi Compact se identifica prin seriozitate, dinamica, originalitate, spirit de echipa si un model de business bazat pe cultivarea unei atitudini deschise catre ceea ce doreste clientul.

 

 SC COLD TECHNIC GROUP SRL

 

Oferind o gama variata de produse si servicii in domeniul echipamentelor frigorifice, climatizarii si a sistemelor de ventilatie COLD TECHNIC GROUP isi propune sa devina un partener de incredere pentru producatorii si comerciantii de produse alimentare.

Seriozitatea, profesionalismul si nu in ultimul rand calitatea serviciilor noastre sunt punctele cu care vrem sa va convingem pentru a deveni partenerii nostri.

Echipamentele utilizate provin de la furnizori lideri in domeniul industriei frigului cum ar fi:

 • - SCM Frigo - Italia : Centrale frigorifice
 • - Star Cold - Italia : Agregate frigorifice
 • - Bitzer – Germania: Agregate si compresoare frigorifice
 • - Copelland – Germania: Agregate si compresoare frigorifice
 • - Guntner - Germania: Vaporizatoare si Condensatoare frigorifice
 • - Alfa-Laval - Suedia: Vaporizatoare si Condensatoare frigorifice
 • - Lu-Ve- Italia: Vaporizatoare si Condensatoare frigorifice
 • - Danfoss-Danemarca, automatizare frigorifica
 • - Alco-Emerson-Germania, automatizare frigorifica
 • - MTH-Italia, usi frigorifice

 

SC ROMFRIG S.R.L

 

S.C. ROMFRIG COMPANY BUCURESTI, este un antreprenor cu experienta in proiectarea, montajul echipamentelor, instalatiilor frigorifice, de conditionare aer si al instalatiilor termice din toate sectoarele economice.
dispund de:
- specialisti cu inalta competenta, capabili sã rezolve orice problema din domeniul frigului artificial si al conditionarii aerului;
- personal de executie cu inalta calificare, care poate asigura calitatea lucrarilor la nivelul standardelor si normelor de calitate interne, armonizate cu standardele ISO si normele CE din domeniul de specialitate;
- relatii de colaborare cu parteneri din tara si strainatate.

 

SC HIGH-TECH CLIMA SRL

 

HIGH-TECH CLIMA este o firma de constructii care asigura HVAClucrari de instalatii de apa si canalsisteme de sprinklerelucrari electrice si servicii BMS pentru proprietarii de spatii comerciale si actioneaza drept contractor general industrial propriu M&E pentru platforma de procesare, parcuri logistice, birouri comerciale, cladiri si mall-uri/supermarket-uri.

Echipele noastre de proiectare sunt compuse din profesionisti care au abilitatea de a planifica si executa proiecte indraznete avand ca rezultat crearea unor clienti fideli, asa cum o dovedesc si lucrarile noastre de pana acum.

In ultimii 8 ani, ne-am extins afacerea de la 12 instalatori, la peste 80 de angajati cu care am onorat la timp lucrari atat in Romania cat si in Bulgaria.

 Am crescut pe piata de constructii industriale si comerciale am investit in utilaje de fabricatie pentru a oferi un punct de varf companiei noastre in aceasta industrie.